Snarkning hjälpmedel

snarkning är en av de standard bekymmer i världen idag! Visst, det är inte en allvarligt sjukdom men det är något som framkallar dagliga bekymmer för otaliga personer, inte enbart för den person som snarkar, men likaså till den person såsom tvingas lyssna på den! Många anser att kirurgi är ett säkert skott sätt att stoppa snarkning, vad de inte känner till är att även med kirurgiska tekniker i bilden, man lyckas bara i hälften av fall. Dessutom är det oerhört kostsam! Inte sällan menar Vården att denna kategori av kirurgi är onödig eller till och med kosmetisk i vissa fall, och är inte bereda att betala den hela kostnaden alla gånger.
Varför snarkar man? I sömnen är tungan avslappad och faller tillbaka i halsen mot gom-spenen och blockerar luftvägarna . En blockerad nasal passage är en annan faktor som kan förorsaka snarkning. Tyvärr, finns det inte några produkter på marknaden som botar snarkning. Den goda nyheten är att det finns åtskilliga snarkning hjälpmedel för att få dig och din familj en viss befrielse och en god natts sömn . Visst, det finns många dispyt om huruvida dessa stöd sannerligen fungerar eller om de är enbart ett misshushållning med dina pengar. Men faktum är förmodligen att det finns så många olika snarknings hjälpmedel, mer eller mindre effektiva.
Först, låt oss tala om externa hjälpmedel som inte behöver sättas in i kroppen för att orsaka obehag och inte innebär droger av något slag.
Chin Up Strips (Hak-rem)Det låter lite roligt, eller hur? Trots att namnet låter lite underligt, ”haka upp band” är en av de mest verkningsfulla snarkning hjälpmedel ute. Inget ”fancy” och inte ett skvatt överdådig, de är enbart en typ av u-formad remsa som stödjer hakan. Vad dessa band i huvudsak åstadkommer är att du andas genom näsan i stället för från munnen. Enkelt, eller hur? Men uträtta allt det här är lättare sagt än gjort. Växla från att andas genom näsa istället för att andas igenom är inte så lätt. De som är vana att andas genom mun anser att det besvärligt och svårt att vänja sig vid förändringen direkt. Men när du har gjort ändringen, kan du sova utan något runt ditt ansikte och kan njuta av sömn utan ständigt uppvaknande.
Hak-band är enkel och mycket bra hjälp för att minska eller kanske helt stoppa din snarkning. Genialiteten ligger i faktumet att de främjar luft flöde genom näsa istället för genom munnen. Den extra fördelen är att Hak-band kommer att fortsätta fungera även efter att du somnat. Hak-band stödjer käken framåt, som stoppar tungan från falla tillbaka mot halsen vilket resulterar i blockering av luftvägarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *